Monday

Jaha då var det snart slut på denna måndag, har suttit med snoken ibokföringen hela dagen lång men känns som vanligt bra när det är gjort ja för denna vecka då sen är det ju lite småpyssel varje dag men veckans tunga "måsten" är klara..

Sedan fick jag bita ihop för jag mådde inte sådär toppen när jag skulle rida och träna och kallt som fan var det och jag står fortfarande  på gräsmattan och gör Asta klar där men red upp och tänkte inte så mycket mer på kylan, red förbi Suss och gjorde sällskap med Anna-Karin och Triton

Sedan så hoppade vi idag på lektion och det gick superduper bra, vi hade ROLIGT och jag var glad och såg inte ut som stenansikte som jag brukar göra annars och fick beröm för att jag red så avslappnat och hade bra hoppsits hum..undrar om hon hade sina glasögon hemma haha nä men det är ju alltid kuligare med beröm än kritk och man måste ju tåla lite om man vill lära sig

Hanna var iväg på första handbollsträningen och det hade tydligen varit skoj, gillar det verkligen hon, så det blir nog till att åka på cuper i vinter med kan jag tro.

Nä nu har jag duschat och fikat så nu får det faktiskt bli sängen och tvn, jag är supertrött

Natti Natti på er!

Haha ja passa dej Tove när jag kommer flygandes med bussen över farthindren ;)


Härlig helg!

Vilken lördag, härligt väder och riktigt varmt, gick inte att sitta inne och vara sjuk inte, hämtade hö och lastade av det, fixade lite småfix på transporten och var bara ute och filofiserade i det härliga vädret, tvättade även Volvon min älskade pärla, har "fått" en ny bil så nu får volvon vila lite. Det var blod svett och tårar innan jag accepterade fakta men volvon skulle visst vara kvar men numera som hästbil ja kalla mej vad ni vill men jag blir fäst vid det mesta och detta gäller även bilar, lite knasigt kanske men nu har jag ju kört den nya hela helgen och är faktiskt nöjd OCH glad med den och den är inte alls lika törstig som hrm..min blåa pärla hahahaha

Fick sedan massa massa främmande på eftermiddan och det blev bestämt att vi skulle dra till Sundsvall och bowla med Tony Carro Ida Leif och Åsa Hanna jag och Kalle, då var det ju helkul att köra när alla fick plats isamma bil.


Jädrans vilken kul bowling de hade i Sundsvall och det gick bra att spela också för engångsskull, sedan åt vi middag vid 21 på ett kanonställe som hette JOPS, rackarns va god mat och trevlig personal det var där, sedan underlättar det ju att va ute med sundsvalls barpersonal ;) Kom hem vid 00 och då va jag helslut.

Idag söndag har jag haft mysbyx koma och varit riktigt slö och haft huvudvärk, tycker att det borde släppa snart..

Hanna och Elias har lekt och jag var till Johanna och Pelle och drack kaffe, det var alldeles förlänge sedan känns det som så det va kul, sedan var jag till klubben och hade hoppsektionsmöte en snabbis och sedan blev det pizza och mera kaffe med Johanna.

Hanna tappade även sin nya mobil 2ggr idag men hade tur som hitta den, har hotat med att låsa in den men stackarn kan ju inte råför att hon e lik sin mamma hehe..

Ja så ni som undra att det stog "ny bil" nu vet ni, jag försökte blogga från mobilen men något gick snett så det blev bara lite text och ingen bild, men här kommer några

Natti Natti på er!



Bilen..



Mammas fina älskling

Grrr tänkte bjuda på fler bilder men det tyckte inte datan!


Ny bil

Ajtjd

Kissemiss


Eftermiddag

Har städat personalrummet,gett hästarna mat och vatten, städat åt kaninen och katterna springer runt benen rädda att missa nåt kul. Men nu måste jag vila lite innan jag drar till ICA och inhandlar lite fredagsmyyys

Tjollahopp


Har äntligen unnat mej en ny mobil och shit va nöjd jag är med den, rekommenderas varmt. 8,1 megapixel passar mej utmärkt då jag tycker det blir lite jobbigt släpa runt på min stora SONY kamera.

Har dock ej kommit på hur jag tar hem film till den, får se 60 gratisfilmer under ett år.
Fick även en örsnäcka med på köpet värde 700kr men den ska pappa få..kanske

Är fortfarande förkyld men efter att ha införskaffat hostmedicin och nässpray blev det lite lättare att stå ut med den.

Hanna hade hoppträning igår och det var en såndär kanonträning, Bella hoppade jättebra och de tog sig över oxrarna utan problem ( Hanna har tyckt de varit otäcka ) hon hade bra tryck i galoppen och fick massa beröm av Soffan för att hon e så tuff.
Sedan fick de hitta på en egen bana och den hoppade de galant och de fick hoppa på tid.

Kom hem 20.50 och då var mina batterier helt tömda kan jag lova, frös och hostade så det blev the och ostmackor framför tvn.

Nu har jag gjort lite pappersjobb och fått iväg mina räkningar och tror jag ska fredags pyssla lite :)

Tjingeling!


Fortfarande förkyld

Jag fick iallafall sova inatt OCH jag sov som en KLUBBAD, men var jätteslut ändå när jag vaknade men bet ihop och va faktiskt till frissan idag och va skönt det va och få snygga till sig lite :)

Nu har jag skaffat hostmedicin och nässpray så kanske tillvaron blir lite lättare och tack mamma som tar Hanna idag :)

Tjingeling!



Nu ska det bli nytt garage och carport



Kalle Göran & Kenneth



Våran GRÄSLIGA lada



Nu har det blitt höst iallafall LIKE IT OR NOT
Fick skrapa bilrutorna i morse

Sjuk idag

Fy vilken natt, vaknade 03,30 och kunde inte sova, hade världens värk i ansiktet runt näsan och ner mot tänderna!!!? Va fan är det för förkylning??
Då det inte gick att somnaom igen så klev jag upp och duschade och borstade tänderna, var yr och hade ont i huvudet också, blev nästan lite panikslagen.
Gick ner och lade mej på soffan då övriga familjemedlemmar snarkade gott.
Sista gången jag kollade klockan var den halv sex, nice :/ jag skulle upp halv 7 men jag hörde inte klockan så vilken tur att Hanna hörde den själv så hon kom ner och väckte mej.

Mådde inte lika dåligt då jag vaknade men har ont i huvudet sådär irriterande diffust, och ordentlig snor-diarre ur näsan.

Så nu är ju frågan hur gör man för att hålla sig stilla och vila idag, blir ju rastlös av att inte kunna göra något :( Tur att det är rörelse på gården idag iallafall så jag slipper känna mej ensam.

Kanske tar jag mej ut och knäpper lite fina höstbilder, ja ****** det är faktiskt höst nu :)

Tjingeling på er!

 Så här fräsch känner jag mig

Bankrånare i lilla Gnarp

Ja idag va det drag på byn, bankrån!!! Herregud ja va ska man skriva, Robin blev TV kändis iallafall och såg dom innan de gjorde rånet, Kalle mötte dom när de flydde. Själv höll jag på storstäda kontoret när det började komma poliser från allahåll, blev jätterädd att något hänt på skolan.

Ja tankarna går ju till stackarna som jobbade.

Robin skar sig illa på rondellen idag så jag fick lägga om honom oredntligt, tur man är sjukvårdkunnig i den här familjen och tål att se lite men det blir jobbigt när det är barnen, gör liksom ont i en annan också då och man känner sig hjälplös.

Förstår varför jag svettades och va så grinig på träningen igår, dunderförkyld idag så jag har snor diarre´ urs det rinner hela tiden och så e jag döv på ena örat och det känns som jag har taggtråd i halsen.

Nu har jag nattat hästarna och ska titta på kändisdjugeln

Natti Natti på er!

Knepigt

Min dag började bra tyckte jag, gjorde löner skrev massa intyg till arbetsförmedlingen och skrev arbetsgivarintyg.
Tvättade plockade städade dammsög slängde massa kraffs och tog mig en dusch på förmiddagen.

Var ner till stallet och konstaterade att det blir skit bra och snart klart och sålde 2 salami till.
Hanna kom hem och vi donade på och käkade för honn MOa och Kalle skulle åka och bada medans jag tränade.
Var meningen att vi skulle hoppa men ridläraren hade gjort sig illa så hon hade inte kunnat ta fram hinder.
Då va det som att vrida fram djävulen, nu har jag gruvat mej 2 måndagar i onödan, Asta blev stressad av hur jag red, fick rida med graman och det gick då inte alls bra denna gång. Sedan fick jag så inihelvetet med kritik så jag höll på att bryta ihop och det va några som måsta uttrycka sig som satt på läktaren men de märkte snart att det inte va värt ta någon disskusion med mej ikväll inte, det va verkligen en såndär kväll jag skulle stannat hemma!

Nu låter det som jag e värsta elak men inte då, det rann av mej fort, man har bra och dåliga dagar när man tränar och Asta sover ju ute fortfarande och jag tror det gör att hon blir lite tröttare och stelare.
Sedan vet jag att tränaren menar väl fast hon är ärlig på ett ganska barskt sätt.
Vi brukar prata igenom det när vi rider hem och då känns det bättre.

Så nya tag nästa måndag och då hoppas jag verkligen att vi får hoppa.

Erika va hit och kvällsfikade med mej och nu har jag tittat på kändisdjungeln (vet inte varför, så bra är det inte) Hanna somnade på stört i soffan.

Nä nu svider hals****** igen och känner mig trött, vet inte vad som står på schemat imorgon men det finns alltid något att göra.
Har hört att det ska bli regn och storm i morgon så kanske byta lite gardiner vore något...

Natti Natti på er!!!!!!


JAG SOM E SUR APA!!!! HAHAHAHAHAHAHA


Åh va härlig söndag



Ja det är inte ofta vi gör något alla 5 så det var riktigt roligt idag eller som Hanna sa:
Mamma, det märktes att Kim tyckte det var roligt att få flyga som present för så mycket som han babblade idag har han inte gjort på länge, jag blev nästan trött på han haha ja ungar är då ärliga :)
Sen är det ju svårt att få vissa tycka nånting är roligt och bara surar men så är det väl att vara tonåring.

Sedan käkade vi middag på kina, super gott var det.

Nu sitter jag och myser för att det regnar och är mörkt ute, men hoppas verkligen att det är sol imorgon.

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll!

Åh va härlig söndag

Precis hemkommen från stugan, sover så himmla gott där så det är nästan omöjligt komma ur sängen före 10, men skönt med lite sovmorgon.
Surströmmingsfesten blev lyckad men vi gjorde kväll ganska tidigt.

Har tagit upp båten och gjort vinter nere vid sjön, sedan skulle trädgården behöva sig en omgång men det får bli en annan dag.

Nu ska jag riva hagen och göra vinterhage, sedan bär det av till njurunda flygfält med Kim som ska ut och flyga ett 2 mans plan, fick det i present av oss när han fyllde 20.
Sedan blir det resturang besök Härligt :)

Bilden är på brorsan när han flög över Knoppe i sommras på sin 30 års dag


Suring ikväll

Suring ikväll och övernattning i stugan! Blev dock något deppad då Carro ringde och sa att de skulle på Folkan ikväll på KENT och Jannes, och ville att vi skulle komma in men tyvärr blire inte så *SUCK*

Fredags myyys

Gjorde god middag och snodde ihop 2 äppelpajer, den ena åt vi efter middagen och den andra åkte jag till brorsan med, blev sittandes där på kaffe och IDOL men skyndade oss hem innan kändisdjungeln skulle börja, Hanna ville så gärna se det.

På väg hem ringde Kalle för han inte fick till nån bild på tv:n öhrm... ja man kan ju inte vara bra på allt :) jag gav mobilen till Hanna och hon fick guida honom hur han skulle dra ur tvspelet byta scartkabel och att det var en AV knapp på tv dosan han skulle trycka på haha den ungen e lik sin mor när det gäller tekniken under.

Annars har det varit en lååång tråkig trött dag, tror det beror på vädret faktiskt.
Fixade lite med skatteverket på förmiddan och målade lite men står liksom still nu när Kalle inte har tid med boxarna men snart snart snart!! hoppas jag att vi kan flytta in :)

Helgens planer är få, ska på suringsskiva sedan sova i stugan. Kanske lite sovmorgon också..
Nu ska jag försöka hålla mina 2 blå öppna en stund till och titta på Ghostbusters 2 = nostalgi

TREVLIG HELG PÅ ER!



Sådan mor sådan son....

Äntligen vet jag!

Varför min mobilräkning varit så jääääävla hög, har idag lustläst min faktura och VAD SER JAG!!!!
400kr
till TMG och va f**** är det, tog och ringde upp och det visar sig att jag varit med i en tävling på internet där man ville ha mitt mobilnummer ifall jag skulle vinna, sedan har de skickat sms reklam som jag har fått betala.
Den här gången var det 26 reklam sms som de tagit 390kr betatalt av mej, reklam som jag inte har bett om.
Fy f** Men man LÄR SIG AV SINA MISSTAG förhoppningsvis och det är sista gången jag lägger ut mitt tele på internet!!

Nu ska jag unna mej en ny mobil istället för de pengarna!!!


Sena kvällar

Hmmm man ska inte sitta vid datorn efter klockan 21 har jag märkt.Vipps är klockan alldeles förmycket och man har inte gjort nåt vettigt iallafall.
Idag var vi till HOLMEN i Iggesund och fick lära oss lite data nyttigt, sedan handlades det mera färg och penslar, känns som att målningen aldrig tar slut :/ men det gör den väl nångång i höst haha

Var till Sundsvall med mamma och pappa på eftermiddan och Hanna fick lite hästprylar av mamma, sedan blev det middag på MAX.
Sedan bar det av till brorsan en sväng på en snabbkaffe.

Nu sitter jag och grejjar lite med papper till Enskilda firman, gäller att hålla tungan rätt i mun när det ska bokföras i 2 företag menmen går det med..

Nä nu väntar sängen
Natti Natti


Uppdaterar

Bloggat dåligt jag vet, men jag hinner liksom inte med mej alladagar :)

Fortsatte med min flyttstädning MEN blev inte klar då heller fast jag fejjade hela förmiddagen.
På em tog jag en långtur på hästryggen japp långtur kan man väl kalla det när jag var ute i 3 timmar, i vanliga fall brukar ju ryggen bli bättre av ridningen men 3 timmar blev liksom förmycket.
Tur jag red med Chatrine så jag hade trevligt sällskap iallafall.
Aja kvällen avslutades med räkor och annat smaskit hos Tommy och Erika.

Lördagen blev seeeg och tråkig eftersom det regnade men tog en tur i regnet och Erika fick rida Bella, gick jättebra men det blev en snabbrunda.
Pizza och film till kvällen blev det med Tommy och Erika.

Söndag morgon blev det upp med tuppen, Hanna skulle träna markarbete och jag dressyr, vi hade en toppendag båda två och hästarna fick verkligen röra på sig, känns så j**bra att vara igång med träningen och att det går framåt.
Sedan var vi bara hemma innan vi cyklade till mamma och pappa och fick världens godaste söndagsstek till middag rabarberpaj till efterätt, alltid härligt få komma hem och äta mammas mat.

Idag blev jag ätligen klar med flyttstädningen sedan var jag i pannrummet hela dagen och målade med Kenneth, 70 kvadrat och imorgon blir det till att göra samma sak igen huga känner mig som en riktig målarkladd för tillfället. Färg överallt, så gulligt såååå....
Ikväll har jag ridit lektion som vanligt på måndagar och det gick jättebra, är så kul nu när det går framåt med ridningen.
Karin ska även ha privatlektioner om vi vill på fredagar och det är kanoners, slipper man förstöra lör och sönd om man inte gillar att vara uppe tidigt då men jag tar ju hellre sovmorgon :)
Nä nu tycker jag att det är dax för en dusch och sängen.
Nya tag imorgon.
Natti Natti





Natti

Har varit hos Erika ikväll på MaryKay, fick sitta i fotbad och ta hand om fötter och ben och ansikts rengöring.
Känner mig riktigt fräch nu haha

Natti Natti

Godmorgon

Ja då är man lite piggare idag då men har fortfarande värk, Hanna är hemma från skolan för hon är förkyld, jag tyckte hon kunde vara hemma och vila idag, men just nu hoppar hon runt i köket och leker häst så jag funderar om hon kan gå redan imorgon igen.

Glömde ju bort att berätta att Bodil Hanna Sissela Sussie Sandra Rickard och några fler va till Hudiksvall och körde go-cart i söndags, Hanna och Sissela hade fått barnbilarna och det hade tydligen varit jätteroligt, jag själv är jättedålig på just Go-cart så jag brukar jämt bli sist hehe

Ja vad gör man idag då...

Tjingeling!


Bilden är från stugan..

Hejsvejs!

Har hjälpt Hanna med läxan, de tränar på vokaler och blev förvånad va fort dom lär sig de små liven.
Blev ingen hoppträning för mej idag, känns som jag är stelopererad :(
Men jag var upp och tittade på de andra och de var jätteduktiga.

Hoppas det känns bättre imorgon.
Hanna är förkyld och Kalle tror han har fått svininfulensan haha men jag hoppas då verkligen att det är förkylningen som går och inget annat

Nä nu blir det dusch och krypa under täcket och ...titta på TV

Natti Natti

Halloj på er!

Ja det kunde jag ju räkna ut att bloggen skulle bli drabbad när man gått med i Facebook men jag ska skärpa mej.
Har bara smågrejjat idag, har så jäkla ont i ryggen, börjar bli en otrevlig vana nu att den värker och har sig, måste kanske gå och få hjälp men idag har jag iallafall tagit både alvedon  och Ipren.
Vi ska ju hoppträna ikväll och  jag vill verkligen vara med så får se hur det blir!

Va kul det är när man har varit ut och haft riktigt roligt, då kan man skratta åt vissa saker några dagar efteråt och man blir liksom på bättre humör så man skulle kanske gå ut lite oftare.

Nä vet inte vad jag ska skriva om så..

TJINGELING!

Oj någon på T älskar mej haha

Veronica Sjölander

Veronica Sjölander Hahaha

Veronica took the Who Loves You Most :) quiz and got the result: T..

T: The person who loves you begins with the letter T.

Du gillar detta.

Ut i Ilsbo skogarna bar det av

Jo men snälla följ med till Flishuggen, ska bara laga en grej och hämta mobilen det går fort.
Ja eller hur!
Men klart jag va snäll och följde med, men blev där nästan 2 timmar så som straff fick han bjuda på mosbricka på Ilsbomacken för jag var så fyllehungrig vid 15.00, sedan körde jag rally med pickupen efter järnblästen haha Kalle gillade det inte men det gjorde jag.
Sedan bar det av till Brorsan och Martina och vi fikade och örsade på lite en bra stund.

Ni är klockan halv 7 och jag sitter och väntar på att maten ska bli klar haha härligt att slippa det för engångsskull och att det inte blir pizza.

Ha en skön söndag kväll!

Kanonkväll

Jättelyckad 50års fest igår.
Sedan drog vi vidare till Bergegården eftersom vi var bjudna på 2 fester och det skulle komma människor vi inte träffat på länge.
Vart en kanon kväll, ävem brorsan och Martina och deras kompisar kom så det blev lite röj på natt kröken.

Är ganska pigg ändå idag tycker jag, men blir väl att ta det lungt idag.

Tjingeling!

Halloj

Idag har jag varit riktigt lat och bara plockat i lådor och slängt massa skit.
Håret och kläderna ja tur det inte varit någon hit idag haha
Är nu fast i FACEBOOK och det är riktigt kul faktiskt.

Nu blire fest!



Haha fjortis fasoner JAG VET!!! Men kunde inte låta bli

Skön lördag morgon

Har precis kommit in från "flickorna" i hagen.
De fick mumsa på ett varsit äpple.
Annars har morgonen varit lugn med massa kaffe och patians.
Men ska nog peta i mej lite frukost nu.

Hanna ska åka till Sissela för vi ska ju på 50års fest ikväll *suckar* lite för jag hade gärna varit hemma och myst ikväll, men kul med fest är det ju.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu när Hanna åker, men jag tänker inte städa!

Marknaden var jättetrevliga och barnen åkte till klockan nio sedan var de faktiskt nöjda att åka hem, vi stannade på Macidonken innan vi åkte hem och det smakade mumma, jag va jättehungrig, träffade även Elise där.

En stor Kram till stortjejerna Linnea och Michelle som åkte med Hanna och Sissela så de slapp bli översprugna i köerna, vissa tog ingen hänsyn alls och putta undan "småttingarna".
Träffade mycket folk man kände och det är ju alltid trevligt.

Nä nu ska jag skjutsa Hanna till Sissela
Tjingeling!

 


Städtanten är gladare idag

Blev 2 timmars städning igen idag, låter kanske inte så mycket men man hinner mycket om man är flitig :)
Ska strax gå ut och fixa mat till kaninen och hästarna vill nog ha mat och vatten.

Har börjat fundera på det där med svininfulensan och jag tycker det är riktigt läskigt, kan stressa upp mej över det och hoppas verkligen att de kommer igång med vaccinet till barnen snart..vad tycker ni?
Läste 
att det är kvicksilver i vaccinet :/ så man är ju kluven om man vill utsätta barnen för det också....
Hmm..blir väl att man gör som alla andra när det kommer till kritan.

Ikväll blir det marknad med Sissela och Bodil, skönt ha det gjort så har man kanske det lungt resten av helgen.
På lördag blir det 50års fest igen, men jag ska ta det lungt tänkte jag haha * tänkte jag *

Nä nu ska jag gå ut i spöregnet en sväng!

Tjingeling!

Men Grrrr j*****a PUCKO!!!!

Men herregud, det finns dagar/kvällar man tänkt göra så mycket men andra sätter käppar i hjulet för en.
Nån har inte lust göra si nån har inte lust göra så, då blir det jag som får ändra planer som hela tiden går på tå för stressiga människor och en unge som får utbrott varje gång man ska göra något.


Då, då kommer DU och gör min kväll ännu jävligare.
Du kan inte fatta nånting, du måste tänka ( om du nu gör det ens :/ ) på va fan du håller på med.
Man orkar inte höra massa tugg om allt jädra gammalt elände hela tiden och va fan hade du med dig?????
Konstigt att du ens va hit med det och inte till ****
Jag skulle skämmas om du var *** *****

Att du ens fortfarande förvånar mej!



Städtanten har bloggat dåligt idag!

Haha men jag har ju städat hela dagen. Kom precis på att nu får Gnarparna något att prata om, de tror säkert att det är jag som köpt Stefans hus men ICKE! JAG ÄR BARA STÄDTANTEN haha.

Nä nu ska jag fixa middag och sedan ska pållarna ridas

Tjingeling!


Dax för middag igen då..

Har precis kommit in från bygget, har varit ut och knäppt lite kort på Göran Kenneth och Rickard när de snickrar och murar, själv har jag inte varit ute något med dom idag, blir inte imorgon heller för då ska jag sätta igång med
flyttstädnigen
 Kusin Rickard

 Kenneth

 Farbror Göran

 Färdigmålat..

Äntligen!!!

Ja då var jag äntligen klar med bokföringen :) , blev några timmar inatt och har suttit sedan 8 imorse, var ut en sväng och tog kaffe och macka med gubbarna bara vid nio.
Nu ska jag skynda mej iväg till flyttstädningen som jag eh..hrm lovat, hade hellre varit ute idag menmen
lite extra slantar behövs ju det med.

Tjingeling! 

Meeeen Gääääääsp!!!!

Fy sjutton nu börjar ögonen svida av trötthet, kämpar desperat med bokföringen för att kunna vara ute och hjälpa till imorgon istället, har suttit några timmar nu och vad händer min jättestora hålslagare är så fullproppad med skräp så den går upp rakt över skrivbordet!!!!! Jag simmar just nu isådana vita j**** pluppar  så för att inte koka över av ilska tänker jag gå raka vägen till sängen nu och ta itu med resten imorgon.

Det är bokslut på gång och ehum det hade jag glömt och det hade nog Uno räknat ut för han ringde och kollade läget idag och vipps så hade jag helt plötsligt alldeles för mycket ogjort denna månad.

Men hehe jag har kommit en bit som sagt så jag får fortsätta imorgon då istället

Natti Natti!


Halloj

Ja då var ännu en arbetsam dag till ända, idag har jag & Kenneth haft ett riktigt skitgöra i stekande sol, planerna var ändrade när jag kom ut så inget blev gjort istallet  idag mer än att jag städade ur all bråte på em.
Vi fick skrapa bort puts från väggarna både inne och ute på nya pannrums delen ** *** va grus och bruk man fick i hår och ögon + att man fick skrapa med en KOFOT haha hur tungt var inte det då :/ men det va skön känsla när det var klart, nu kan Rickard göra klart utvändigt.

Hade även glömt hovslagarn det brukar jag aldrig göra så tur att jag var hemma idag då så det blev gjort.
Morrar lite bara över att det ska va så jäkla dyrt att sko menmen inga hovar ingen häst brukar det ju stå.

Nu har jag skjutsat Hanna till Sissela och jag ska äta lite middag sedan blir det tävlingsmöte på ridklubben, sedan ska jag nog hem och ta en ridtur i detta härliga väder..

Tjingeling!


RSS 2.0