Så där lyrisk igen..

                                                                           Har kommit hem från ridningen och är sådär lyrisk igen.
JAG HAR FÅTT BERÖM!
Karin säger att jag har utvecklats bara på de här 3 gångerna vi haft henne och att Asta är en riktig pärla.
Ni som rider fattar nog hur det känns iallafall att få höra sånt, men det bästa är ändå att även jag själv märker det. Nu sitter jag och fikar och känner mig härligt nöjd och glad och ska strax duscha och lägga mej -imorgon ska det spikas taklist istallet och vi har en till vägg att isolera och brädslå men sen så kan vi då änligen börja spika boxarna!
Natti Natti!


Villken dag!

Idag har jag verkligen jobbat riktigt hårt, stallet är färdigmålat och jag har även målat en massa andra saker som takskivor vindskivor och nya pannrummet. Men vädret var ju helt underbart att vara ute i idag.
Sedan tror jag att alla jag känner har ringt eller messat mej :) Men jag måste va lite osocial så jag får något uträttat på dagarna, har fått en stor flyttstädning med som jag inte vet alls hur jag ska hinna med men har inte råd att tacka nej..får planera lite bättre

Vid 16 gjorde vi kväll och då passade jag på att klippa gräset, jag fattar inte själv att jag orkade.

Elise var hit med fler bilder och de var riktigt bra tycker jag.
Sedan när jag fixade Asta för att rida lektion kom en gammal jobbarkompis jag inte träffat på ett år!
Jättekul, synd bara att jag måsta rida iväg men vi han prata en stund iallafall.

Nu e jag lite sur!!

Självklart skall NI läsare inte berätta för Hanna vad jag skriver i bloggen!!
Punkt slut!!

Nu blir det film

Mumsigt värre var det på resturang Knuten i Njurunda, åt oxfile med råstekt potatis, som bomull för magen haha
Hanna och Sissela ville inte följa med så det blev kebab och pizza till dom, det hade dom gjort rättför som jobbade så bra med hagen idag.

Har spelat kort med Hanna en timme nu och surrat med Kajsa en stund, men nu ska jag lägga mej och titta färdigt på filmen jag somnade ifrån igår kväll.

Natti Natti!

Ursäkta dåliga kvaliten på bilderna

Duktiga jag!



Riva hagen gick ju jättefort, Hanna och Sissela va jätteduktiga och la ner tråden ( har haft järntråd ) medans jag röck upp pinnarna, de kämpade och bar stolpen de med. Så puss på dom!

Sedan när vi kom hem så gjorde jag en till hage till hästarna så de kan beta ett tag till, det gillade dom..maskerade även stallet igen tills imorgon då all tejp *grrr* rammlat ner sedan var jag duktig och städade alla utrymmen i personal rummet också, då fick jag främmande av Tove och Ann-Sofie och vovvarna en stund, de var nyfikna på stallet så vi kikade på det och pratade en stund, Hanna passade såklart på att busa me Oskar. Hon älskar den hunden- jag med :)

Sen kom kusin förbi och drack kaffe och nu ska vi ut och käka med dom

Tjingeling!
Måns som bebis


Söndag redan..

Vad en helg går fort egentligen, igår hände inte så mycket, käkade paj och kräftor till middag sedan bar det av på ljuskväll. Träffade lite folk men annars så tyckte jag att det faktiskt var tråkigt, det är fint men tyckte liksom inte att det va så speciellt i år.

Sissela fick följa med oss hem till stugan och sova över, vi hade hyrt film men somnade på soffan alla 3 haha
Vaknade tidigt imorse istället.
Ska käka frukost och packa hem oss snart, men ska stanna uppe hos Göran först och riva sommarhagen shit va motion jag kommer att få av att springa och dra upp alla hagpinnar :/

Lyskväll har man tydligen för att lysa in hösten och förritiden gjorde man så för att visa vägen åt fiskare som var ute på havet
så nu vet ni det




Freda´Kväll

Efter sen middag gick vi upp till Göran och Stina men var bara Rickard och Göran hemma.
Jag hade köpt Whiskey och en stor höstblomma som tack för i sommar från hästarna.
Vi drack kaffe och blev nån whiskey med.
Sedan måsta vi gå hem för vi hade fått främmande Dappe och Leif satt vi brasan när vi kom hem, blev att vi satt och surrade på altanen halva natten och det blev nån öl och grogg, trevligt var det.
Ikväll är det ju lyskväll så det blir nog en biltur ner längst kusten och fika på supermysiga cafe´skäret

Skjut för fan SKJUT!



Hade otur  med målningen idag, högluftfuktighet gjorde att färgen inte hade torkat ordentligt men istället så brädsklädde vi väggen in till själva stallet jag och Kenneth haha han är störtskönt rolig den mannen.
Jag kapade faktiskt med byggsågen och provade även spikpistolen, sistnämda rekommenderar jag icke haha fy fan va den va tung och läskig och small gjorde den vi klär med gamla bräder som är lite vinna och Kenneth fick hänga på brädorna så att det skulle bli kant i kant och så skrek han ja skjut för fan skjut ( detta på riktigt bergsjömål ) så jag höll fan på ramla av stegen sen skrattade jag så tårarna sprutade, men vi kämpade på riktigt bra och han med halva väggen.

Tänkte visa bilder men det var slut på batteriet i kameran och laddaren var här i stugan såklart.
Nä nu ska vi käka hempizza och mysa på lite här i stugan.
Brasorna är tända och ljus brinner det lite här och där.
Trevlig helg på er!
Tjingeling!


Varför BLOGGA?

Hanna och sex stycken till var det på hoppträningen för Soffan ikväll, gick riktigt bra när Bella raceat av sig lite, hon var så pigg och glad idag så hon tog och bockade av Hanna men Hanna va tuff och fortsatte ändå och sedan hoppade dom jätteduktigt.
Bara det att jag börjar bli en nervös mamma nu när det ska hoppas oxrar och grejjer men man kan ju faktiskt titta bort :)

Har börjat fundera på varför jag bloggar, har det mest som en dagbok för egen del och vill någon läsa så är det bara kul.
Sedan har jag följt kompisars bloggar för skoj och rolig läsning, det är ju extra roligt med bilder och jag har liksom inte haft en aning om tex mest besökta bloggar och Blondinbella känner jag bara till namnet på, men så visade Elise mej dessa bloggar:Kissies.se och desireenilsson.blogg.se  och amandavardet.blogg.se

Alltså jag skämms att jag gett dem ett besök, egentligen unnar jag dem inte era heller så att deras besöksstatistik höjs men ni kan ju kolla in dem och fundera vart världen är på väg efter att datan kom :/
Var även en debatt om detta på radion idag över dessa tjejers bloggar och förförsta gången tycker jag att det kommit något vettigt ur Katarina Zytomierska trut!

Målat målat målat idag med!

I dag var det då dags för färg nummer 2 på nedre väggen.
Jag blev jättenöjd med färgvalet.
Kenneth och jag hjälptes åt men det tog hela förmiddagen, fast då hann jag med att måla byrån ännu engång.
Göran och Kenneth satt även upp taket  klart i morse. vit plåt blev jättesnyggt, tror jag ska ha det i sadelkammaren också på väggarna, det är ju lätt att hålla rent iallafall och behöver inte målas.

Ikväll ska Hanna hoppträna så det blir nog skoj för hon har inte hoppat något sedan Pia träningen och jag tror att Bella kommer att vara jätte seg idag.
Hon rider ganska sent så idag tar vi transporten upp så vi slipper rida hem i mörkret


Välkommen till min nya blogg!

Kände för att byta till en ny blogg då jag måste betala för att kunna lägga upp fler bilder än 100. Skaffade ju "bloggagratis" just för att det skulle vara gratis.
Och nu är jag less på att betala och Elise tipsade mej om den här blogg.se
Här känns det även som att man kan fixa lite mer med sina bilder och text så jag hoppas ni också kommer gilla den!

Ni som länkar mej får gärna länka den nya adressen :)
Jag kommer fortsätta länka er :)


RSS 2.0