Blixtrar & Dunder

Har haft en skön dag på jobbet, lite post idag och svalt väder att köra i.
När jag kom hem lastade vi Bella och jag skjutsade upp Hanna till Hästfarmen, hon och Sissela skulle få rida ut ensamma för första gången.

Själv fick jag rida ut ensam när jag kom hem men jag njöt av tystnaden och det var så mysigt i skogen och åskan mullrade långt bort. Han hem och fixa färdigt stallet sen började det regna och åska & blixtra, jättemysigt.
Var lite orolig för ungarna men det hade gått jättebra och de var hemma de också innan Åskan kom.

Det var 2 glada tjejer jag hämtade på hästfarmen. Häsfarmen ja.....ja där skulle jag vilja bo!


Morsdag

Ja idag har det slappats och mysts här hemma. Fick fin blomma i läckert betong hjärta och ett betong ljus.
Tog en promenad till kära mor & far och fick god middag där.
Jag hade bakat en smarrig cheesecake till kaffet.

På vägen hem blev vi anfallen av en lös hund, jag ryckte upp Buster i famnen så jag nästan ströp honom, den lösa hunden högg efter honom och missade skallen med en hårsmån....mycket obehagligt.
Ändå går jag omkring med skuld känslor, kanske för att jag tycker synd om ägaren...måste vara pinsamt när sådant där händer.
Man blir så chockad att man liksom bara går vidare utan att säga något, Kalle fattar inte att han inte hjälpte mej och sparkade till hunden men som sagt man blir chockad och handlingsförlamad.

Kom på att jag köpte ju fin cement när jag va till stan i fredags så nu ska här börjas gjuta lite krukor och pyssel, aja ska FÖRSÖKA iallafall


Älskar att redigera bilder!






Sommar!

Nog för att det blåser men det är verkligen sommar på gång, inga igen drivna vägar snökaos och minus grader. Bara grönt och fint och det va verkligen härligt att klippa gräset för första gången i år. Idag ska det byggas sommar hage och ikväll blir det en lång tur som jag hoppas att det blir många som hänger med på.

Ha en bra dag!

WWihho har precis lyckats göra min första film, fanken va kul det va!


RSS 2.0